04.09.2018

Kiedyś, gdy nachodziła mnie ochota na pastę jajeczną, kupowałam w sklepie gotową - wiadomo, zrobioną prawie z samych konserwantów (fuj…). Dlatego gdy kilka dni temu wracałam do domu z jeszcze ciepłym, chrupiącym chlebem z piekarni bezglutenowej BEZ uznałam, że czas zrobić ją samodzielnie. I okazało się, że jest to naprawdę szybkie, łatwe i przyjemne 👌

Lista zakupów (porcja na ok. 7 kanapek)

Przepis

Gotujemy jajka na twardo. Obieramy je i blendujemy razem z łyżeczką musztardy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dodajemy szczypiorek. Podajemy z chlebem!

zdjecie

zdjecie

zdjecie

zdjecie

04.09.2018
Następny przepis Jesienna sałatka z burakiem, awokado i ciecierzycą
Poprzedni przepis Grillowane ziemniaki na dwa smaki
Obserwuj Pokarmlove w mediach społecznościowych